«Διάλογος Με Το Νοητό Και Το Παράδοξο» ΣΚΕΤΚΕ @ GOVEDAROU ART GALLERY | 5 έως 26 Μαρτίου 2016

afisaΗ Κερασία Τουλιάτου συμμετέχει στην έκθεση του ΣΚΕΤΚΕ «Διάλογος Με Το Νοητό Και Το Παράδοξο» και ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη!

Ο Σύλλογος Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Κεντρικής Ελλάδας εκθέτει έργα ζωγραφικής και γλυπτικής από συνολικά 49 συμμετέχοντες καλλιτέχνες στη GOVEDAROU ART GALLERY στη Θεσσαλονίκη.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα γίνουν το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 20.00. Η συγκεκριμένων διαστάσεων έκθεση 30Χ30cm με τίτλο “διάλογος με το νοητό και το παράδοξο” μετά από μια επιτυχημένη παρουσίαση στη Λαμία μεταφέρεται εμπλουτισμένη σε έναν υπέροχο χώρο όπου θα έχουν την ευκαιρία οι Θεσσαλονικείς να επισκεφτούν την έκθεση και να γνωρίσουν από κοντά το έργο των καλλιτεχνών της κεντρικής Ελλάδας. Οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν αναπαραστάσεις νοητές αλλά και εικόνες που αντιβαίνουν στην κοινή αντίληψη κοινώς παράδοξες. Επιχειρούν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο να διεισδύσουν στη λογική και με ευρηματικότητα να συγκρουστούν με αυτό που περιέχει αντίφαση και θεωρείται απίστευτο.

Τα έργα, ακρυλικά, λάδια, ακουαρέλες, μικτές τεχνικές, γλυπτά είναι δουλεμένα με το ύφος και την τεχνική που χαρακτηρίζει τον κάθε καλλιτέχνη, όλα μοναδικά, αυθεντικά και προτείνονται σαν μια ξεχωριστή πρόταση δώρου.

Συμμετέχουν: ΑΜΠΕΡΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΒΙΚΥ, ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΔΟΓΑΝΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΖΙΩΓΑ ΜΑΝΙΑ, ΚΑΖΙΡΕΛΟΒΑ ΝΑΤΑΛΙΑ, ΚΑΖΙΡΙΔΗΣ ΚΛΗΜΗΣ, ΚΑΖΙΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΚΑΡΑΜΗΤΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΚΙΟΠΕΚΤΖΗ ΜΑΡΙΝΙΚΗ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΡΙΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΡΘΑ,ΛΑΠΠΑ ΑΝΔΡΙΑΝΑ-ΒΕΡΕΝΙΚΗ, ΛΙΑΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΛΛΑ, ΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΝΑΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΜΠΙΑΤΖΙΝΙ ΜΑΡΤΑ, ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΑΛΛΙΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΠΑΣΑΛΟΓΛΟΥ ΔΩΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΡΟΒΙΔΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ, ΡΙΖΟΣ ΝΙΚΟΣ, ΣΙΔΕΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΙΜΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ, ΣΤΕΦΑΝΗ ΓΩΓΩ, ΣΩΧΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ, ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΤΟΥΛΙΑΤΟΥ ΚΕΡΑΣΙΑ, ΤΡΥΦΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΤΡΩΓΑΔΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΣΕΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ, ΤΣΙΡΙΔΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΦΛΩΡΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΦΙΣΤΟΥΡΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, ΧΑΜΙΔΙΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Πληροφορίες
GOVEDAROU ART GALLERY |
Διεύθυνση: Γ.Παπανδρέου 5 (πρώην Ανθέων), 54645 Θεσσαλονίκη, Τηλ: 23140 15613

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 

Σάββατο 5 Μαρτίου μέχρι τις 26 Μαρτίου 2016
Ώρες λειτουργίας: 

Δευτέρα, Τετάρτη & Σάββατο: 11.00 – 14.00 | Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή: 17.30 – 21.00 
www.govedaroufineartgallery.com